Toiminta

Pohjanmaan Kuivajääpuhallus Oy toimii koko Suomen alueella. Liikkuvalla kalustolla pystymme hoitamaan puhdistukset asiakkaan tiloissa. Toinen vaihtoehto on kuljettaa puhdistettava kohde Kuortaneella sijaitseviin toimitiloihimme. Kuljetus järjestetään asiakkaan haluamalla tavalla. Puhdistettava kohde voidaan myös irroittaa meidän toimestamme.

 

Tärkeintä meille on asiakastyytyväisyys. Pyrimme toimimaan joustavasti ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Puhdistustyö suoritetaan asiakkaan toivomusten mukaan. Esimerkiksi työ voidaan suorittaa myös yöllä tai viikonloppuisin jolloin asiakkaan toiminta ei häiriinny.

Kuivajääpuhallus on nopea, kuiva ja hellävarainen puhdistusmenetelmä, joka sopii erityisesti teollisuuden puhdistustarpeisiin.

 

Puhdistuksessa hiilidioksidijää puhalletaan paineilmalla kohteen pintaan. Kylmä jää ja puhallus suurella nopeudella irrottavat lian kohteesta kemiallisen reaktion avulla.

 

Puhdistettavia laitteita ei tarvitse purkaa osiin, jolloin aikaa säästyy eikä koneen käyttämättömyysaika veny. Menetelmässä ei synny jätettä, ainoastaan irronnut lika jää jäljelle puhdistuksen jälkeen.

 

Kuivajääpuhallus sopii hyvin teollisiin koneisiin, herkkiin ja vesiherkkiin pintoihin sekä sähkölaitteille, koska prosessissa ei käytetä vettä.